Moji milí přátelé, již počtvrté jsme vstoupili do produkčních vod a srdečně zveme na Festival hudby Zámek Dobříš.

  • Ve čtvrtek 15.8.2024 představíme mimořádné mladé talenty: laureátku Pražského jara Annu Paulovou/klarinet a 11- tiletého mistra světa ve hře na akordeon Jaroslava Pokutu za doprovodu komorního orchestru. Nebude samozřejmě chybět houslový virtuos Jaroslav Svěcený a již tradičně netradiční moderace Zdeňky Žádníkové. To vše v krásných zahradách Francouzkého parku.
  • V pátek  16.8.2024 rozezní varhany nastupující varhanická hvězda Adam Suk a zpěv Varine Mkrtchyan doplněné o autorskou poezii a texty.
  • V Sobotu 17.8.2024 se přesuneme na nádvoří zámku, kde na četná divácká přání zažijete hudebně - divadelní večer.
    BACH FOREVER aneb Johanku, zahraj mi. Jaroslav Svěcený v roli J.S. Bacha , členové orchestru jako jeho manželky, dcery, přátelé i nepřátelé. Večer plný příběhů, humoru a nadčasové hudby, zazní např. Braniborské koncerty .
  • Festival zakončíme v neděli 18.8.2024 koncertem EVY URBANOVÉ za doprovodu Moravského tria.
    Na úvod zažijete hudebně taneční překvapení: fúzi klasické hudby a street dance. Jaroslav Svěcený se spojil s trojnásobnými mistry ČR , skupinou Chilies a výsledek si určitě nenechte ujít.

Každý večer na vás čekají mimo originálního programu i skvělá vína, a domácí občerstvení . Těšíme se na vás i na atmosféru, která každoročně festivalu vládne . 🌞

Předprodej vstupenek a více informací na https://www.festivalhudbydobris.com/

Kontakt

Zdeňka Žádníková
V případě jakýchkoliv dotazů mě neváhejte kontaktovat. Položky označené * prosím vyplňte. Děkuji
Zadejte prosím své jméno!
Zadejte prosím svůj e-mail!
Zadejte svůj telefon
Napište svou zprávu!

Sociální sítě

Odkazy

Vyhledávání


Deprecated: htmlspecialchars(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/html/zadnikova.cz/public_html/modules/mod_search/mod_search.php on line 44